Nieuws bij RESOC Westhoek

Stakeholdersbijeenkomst in het kader van de analyse van centrumfuncties

In het kader van de analyse van centrumfuncties binnen regio Westhoek ging op 17 januari 2018 een stakeholdersbijeenkomst door in het Streekhuis. Het onderzoek analyseert het huidige voorzieningen- en uitrustingsniveau aangeboden in en door de vier kleinstedelijke gebieden in de Westhoek. Op basis hiervan wordt vervolgens een wenselijk niveau van voorzieningen en dienstverlening bepaald, waaraan uiteindelijk een financiële analyse wordt gekoppeld. Dit moet leiden tot een voorstel ter financiering van nieuwe centrumfuncties en of de verdere uitbouw van de belangrijkste onderdelen van een centrumfunctie voor de regio.

Op deze bijeenkomst werden de eerste resultaten van de analyse gepresenteerd. Een tweede bijeenkomst wordt voorzien op 8 februari.

De analyse geeft uitvoering aan het ESF-project versterkt streekbeleid waarbij gefocust wordt op de stedelijke motor voor de Westhoek.

 

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD